Forbrukslån
Et gratis verktøy for å få
oversikt over lån og kostnader

Forbrukslån

Skaff deg forbrukslån til markedets beste rente. MyBank tilbyr forbrukslån med svært konkurransedyktige betingelser.
Et forbrukslån er nyttig dersom du ønsker å gjøre noe som du ellers ikke har råd til i øyeblikket. Oppussing, en uventet bilreparasjon eller en etterlengtet ferie er noen av grunnene til at nordmenn velger å ta opp et forbrukslån.

Forbrukslån er lån uten sikkerhet

Når du søker forbrukslån fra MyBank trenger du ikke kausjonist eller stille sikkerhet. Søker du om et slikt lån hos MyBank, vil de gi deg et forslag til hvor mye de anbefaler deg å låne, tilpasset din betalingsevne og informasjon om din generelle økonomiske situasjon. Hvis du ønsker det kan du ha en medlåntaker for å oppnå bedre betingelser.

Oversiktlig og enkelt

MyBank tilbyr inntil 10 års nedbetalingstid og 3 års avdragsfrihet, slik at du kan velge en nedbetalingsplan tilpasset din økonomi. Hos dem kan du låne fra 5.000-500.000 kroner uten sikkerhet.
Grunnen til å velge MyBank

  • Signering via BankID
  • Du kan låne inntil 500.000

Forbrukslån er en trygg løsning

Forbrukslån er et fleksibelt lån som fungerer godt for mange. De aller fleste nordmenn nedbetaler sin gjeld uten problemer. Finanstilsynet fant i en undersøkelse at over 90 prosent betales tilbake som planlagt. Faktisk er de fleste som tar opp denne type lån, godt voksne mennesker med sterk økonomi.

Laanekalkulator.no gir deg oversikt over total kostnad på lånet, renter og gebyr, effektiv rente, samt nedbetalingsplan. Vi kan vise for både annuitetslån og serielån.
Cookies på laanekalkulator.no