Forbrukslån
Et gratis verktøy for å få
oversikt over lån og kostnader

Refinansier forbrukslån

Refinansier ditt forbrukslån og kredittkort til markedets beste rente. Perx tilbyr folkelån for refinansiering av forbrukslån og kredittkort med svært konkurransedyktige betingelser.

Et forbrukslån er nyttig dersom du ønsker å gjøre noe som du ellers ikke har råd til i øyeblikket. Oppussing, en uventet bilreparasjon eller en etterlengtet ferie er noen av grunnene til at nordmenn velger å ta opp et forbrukslån. Du må bare huske å refinansiere til folkelån.

Folkelån er lån uten sikkerhet

Når du søker folkelån for refinansiering av forbrukslån eller kredittkort, fra Perx, trenger du ikke kausjonist eller stille sikkerhet. Søker du om et slikt refinansieringslån hos Perx, vil de gi gjøre en kredittvurdering av deg og tilby deg markedets beste rente basert på din betalingsevne og informasjon om din generelle økonomiske situasjon.

Folkelån og folkefinansiering

Perx Folkefinans fasiliterer refinansieringslån basert på folkefinansiering. Dermed kuttes banken som mellomledd og renten blir uslåelig lav. Lær mer om Perx her

Oversiktlig og enkelt

Perx tilbyr inntil 5 års nedbetalingstid. Hos dem kan du låne fra 25.000-250.000 kroner uten sikkerhet.

Grunnen til å velge Perx

  • Signering via BankID
  • Du kan låne inntil 250.000

Folkelån for refinansiering av forbrukslån og kredittkort er en trygg løsning

Folkelån for refinansiering av forbrukslån er et lån som fungerer godt for mange. De aller fleste nordmenn nedbetaler sin gjeld uten problemer. Finanstilsynet fant i en undersøkelse at over 90 prosent betales tilbake som planlagt. Faktisk er de fleste som tar opp denne type lån, godt voksne mennesker med sterk økonomi.

Laanekalkulator.no gir deg oversikt over total kostnad på lånet, renter og gebyr, effektiv rente, samt nedbetalingsplan. Vi kan vise for både annuitetslån og serielån.
Cookies på laanekalkulator.no

Laanekalkulator.no gir deg oversikt over total kostnad på lånet, renter og gebyr, effektiv rente, samt nedbetalingsplan. Vi kan vise for både annuitetslån og serielån.
Cookies på laanekalkulator.no