Lån med inkasso
Et gratis verktøy for å få
oversikt over lån og kostnader

Lån med inkasso

Zen Finans er eksperter på lån med inkasso. Det er uforpliktende og kostnadsfritt å få hjelp fra dem. Selskapet sender lånesøknaden til flere banker og gir deg det beste tilbudet. Et lån med inkasso gjennom Zen Finans kan hjelpe deg å komme tilbake på rett spor med økonomien. Nedenfor kan du lese mer om lån med inkasso og hvordan du går frem for å søke om et lån med inkasso.

Har man først pådratt seg inkasso kan det være vanskelig å bli kvitt den, men det er helt avhengig av livssituasjon og hvilken hjelp du har tilgjengelig. Mye kan du gjøre selv mens andre ting trenger du kanskje hjelp av en advokat, økonomisk rådgiver eller en finansinstitusjon, slik som oss, for å klare å få tilbake kontrollen. Zen Finans jobber med flere banker som gir lån med inkasso og betalingsanmerkning, og som kan hjelpe deg ut av situasjonen.

Det viktigste når man har vært uheldig er å ta tak i dette raskt. Selv om du har en betalingsanmerkning eller har saker som har gått til inkasso, hjelper vi deg med å slette betalingsanmerkningen og få innvilget et lån med inkasso.

Hva er lån med inkasso?

Lån med inkasso er et lån for å samle gjeld som har gått til ett eller flere inkassoselskaper. Refinansiering med sikkerhet i bolig er et eksempel på lån med inkasso. Bankene som gir deg dette lånet tar sikkerhet i eiendom og samler gjelden som har gått til inkasso. Dersom du ikke eier bolig selv, kan du stille med en realkausjonist som eier bolig. Banken vil da ta sikkerhet i en annen bolig, men du vil få lånet. Når du søker om lån med inkasso vil bankene enten ta sikkerhet for det beløpet som har gått til inkasso, eller samle all gjeld du har og ta sikkerhet for et større beløp.

Trenger du lån med inkasso?

Hvorfor er det så viktig å få fjernet betalingsanmerkningene eller inkassogjeld?

Det er mange årsaker til dette. En betalingsanmerkning signaliserer til finansverden og tjenesteleverandører at du ikke styrer økonomien din bra, og at de risikerer å ikke få igjen pengene sine om de gir deg lån, kreditter eller tjenester. Dette gjør det vanskelig for deg å få tilgang på for eksempel mobiltelefoni, kabel-tv og strømabonnement ettersom stort sett alle selskap gjør kredittsjekk av sine potensielle nye kunder.  

Dersom din sak har vært hos inkassoselskap over lengre tid uten at en formell løsning er oppnådd eller saken er gjort opp vil den havne hos namsfogden.

En ytterligere konsekvens av at saken forblir uoppgjort når den først har havnet hos namsfogden vil være en gjennomgang av dine verdier og en eventuell begjæring om tvangssalg av din bolig.

Heldigvis er det slik at så snart du har gjort opp for deg, kan du få betalingsanmerkningen fjernet. Dessverre har ikke alle mulighet til å gjøre opp for seg med de inntekter de har og kan trenge litt ekstra hjelp til å gjenvinne balansen i økonomien. Zen Finans avdekker dine muligheter og hjelper deg gjennom hele prosessen, siden vi kjenner banker som gir lån med betalingsanmerkning og inkasso.

Har du opplevd å få nei fra banken?

Det kan være mange ulike grunner til at bankene sier “nei” til å innvilge et boliglån til privatpersoner som har inkasso eller betalingsanmerkninger.

Er du selvstendig næringsdrivende?
Er du vikar eller deltidsansatt?
Har du variabel inntekt?
Har du betalingsanmerkninger?
Har du inkasso?
Ovenfor er noen eksempler på ulike grunner til at banken gir avslag. Hos Zen Finans ønsker vi at du unngår å få et “nei” fra banken. Ved å refinansiere betalingsanmerkninger, inkasso og annen dyr gjeld inn i et boliglån, får man ofte en bedre og sunnere økonomi. Mange tradisjonelle banker gir avslag til å refinansiere boliglånet hos dem dersom man har inkasso eller betalingsanmerkninger, men vi hjelper deg gratis i dialogen med de som kan hjelpe deg til å få lån med inkasso og betalingsanmerkninger.

Målet i alle saker hos Zen Finans er at kunden får en bedre og sunnere økonomi etter at man har fått hjelp av oss. Klarer vi ikke å finne en bedre løsning for deg, vil vi heller anbefale deg å ikke refinansiere dine lån. Selv om rentene hos våre partnere vil være noe høyere enn hos tradisjonelle banker er det som oftest et mye lavere, månedlig terminbeløp. Det er heller ikke meningen at du skal være kunde i disse bankene gjennom hele lånets løpetid. De bankene vi hjelper deg med vil være en mellomstasjon for deg, slik at du kan friskmelde din økonomi. Når de dyre lånene dine, inkassokravene og betalingsanmerkningene er slettet, kan du igjen søke deg til en tradisjonell bank med lavere boliglånsrenter.

Hvordan får du et lån med inkasso?

Når du søker om et lån og har inkasso eller betalingsanmerkninger så vil de fleste vanlige bankene si nei umiddelbart. Grunnen til det er at de vil være redde for at du ikke betaler tilbake lånet med tanke på tidligere historikk og at du faktisk har pådratt deg inkasso ved å ikke betale penger du skylder.

Heldigvis finnes det banker som hjelper til selv om du har fått inkasso eller betalingsanmerkning. Disse bankene tar seg ofte mer betalt og har en høyere rente på bakgrunn av at de tar mer risiko ved å innfri gjeld som har gått til inkasso. Zen Finans jobber med de beste spesialbankene og sender søknaden din til flere.

For å få et lån med inkasso er det visse krav:

  • Du må stille med sikkerhet i eiendom
  • Ha ledig sikkerhet i eiendommen på inntil 85%
  • Gjelden må ikke overstige 5 ganger til inntekt
  • Vise til inntekt over 250 000,-

Hvordan søker du om lån med inkasso?

Ved å fylle ut en lånesøknad hos Zen Finans vil denne bli behandlet av en veileder i løpet av kort tid. Selskapet jobber med 7 spesialbanker som alle har mulighet for å innvilge et lån med inkasso.

En veileder hos Zen Finans vil hjelpe deg gjennom hele prosessen og være ditt «talerør» til bankene. Ofte vil bankene først og fremst se på sikkerheten du kan stille med. De vil ta en vurdering av boligens beliggenhet og verdi. I mange tilfeller vil bankene etterspørre en e-takst for å avgjøre hvor mye ledig sikkerhet det er å gå på i forhold til den totale gjelden som skal refinansieres.

Zen Finans hjelper flere hundre kunder i måneden med dette og kan prosessene godt. I stedet for å forholde seg til flere søknader og flere banker, holder det å sende én søknad gjennom oss. Vi vil gjøre jobben med å formidle denne til flere banker for å øke sannsynligheten av å få innvilget et lån.

Hva koster et lån med Inkasso?

Bankene vil i alle saker det mottar ta en individuell vurdering på hvor mye renter du skal betale. Dersom du behøver et lån med inkasso så er du avhengig av å søke hos en spesialbank. Vanligvis ligger rentene hos disse bankene på et sted mellom 4% - 10%. Bankene tar også et etableringsgebyr som de baker inn som en del av lånet.

I de aller fleste tilfeller så vil kundene spare svært mye penger på å få innvilget et lån med inkasso. Selv om rentene er høyere enn hos tradisjonelle banker opplever 9 av 10 kunder at de betaler mye mindre i månedlige avdrag på lånene. I Zen Finans vil alltid målet være at kundene sparer penger. Dersom man ikke får til det, så anbefaler vi heller at kunde tar andre grep.

Har du flere spørsmål? Ikke nøl med å kontakte Zen Finans. Vi behandler søknaden helt kostnadsfritt og det er uforpliktende å få en tilbud på lån med inkasso.

Nominell rente 6,2%. Effektiv rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr. 2.033.291, totalt kr. 4.033.291,-

Laanekalkulator.no gir deg oversikt over total kostnad på lånet, renter og gebyr, effektiv rente, samt nedbetalingsplan. Vi kan vise for både annuitetslån og serielån.
Cookies på laanekalkulator.no