Refinansiering
Et gratis verktøy for å få
oversikt over lån og kostnader

Refinansiering

Refinansiering er når du tar opp ett lån for å betjene et eller flere andre lån for å få bedre betingelser.

Refinansiering av eldre lån, et eller flere smålån, varekjøp med betalingsutsettelse eller kredittkortgjeld. Mybank tilbyr refinansiering av denne typen gjeld gjennom forbrukslån.

Har du i dag dyre smålån og kredittkort som betales hver måned kan du spare mye på å refinansiere dette med et forbrukslån.

Fordeler med refinansiering

Det er flere fordeler med refinansiering, sett opp mot f.eks. kredittkort:

  • Betraktelig lavere rente (f.eks. snitt eff. 14,52% vs eff. 26,73%)
  • 1 gebyr kontra flere gebyrer på flere kredittkortlån
  • Fast tilbakebetalingsbeløp/ingen overraskelser/forutsigbar økonomi
  • Begrenset tidsrom på gjeld

Sammenlign flere lånetilbud

Når du skal refinansiere lån er det viktig å få en oversikt over hva de forskjellig bankene kan tilby deg. En enkel måte å få en slik oversikt er å benytte deg av en eller flere uavhengige markedsaktører innen lånemegling. Disse samarbeider med et bredt utvalg av norske banker – effektivt, gratis og uforpliktende.

Det eneste du må gjøre er å fylle inn ønsket lånebeløp og noen enkle personopplysninger. Lånemegleren vil deretter sende søknaden din ut på anbud til et utvalg av norske banker. Etter en stund vil du motta uforpliktende tilbud fra flere banker og kan velge det lånetilbudet som passer best for deg og din økonomi.

å bruke en lånemegler sparer deg for mye tid og frustrasjon med å lete etter lånetilbud og gjenta opplysningene dine gang på gang for bankene. Tilbudene vil du motta etter kort tid.

Få bedre vilkår når bankene konkurrerer seg imellom

Når bankene mottar en søknad fra en uavhengig markedsaktør vet de at de konkurrerer om deg som kunde, og gir dermed sin beste rente.

Konkurransen er naturligvis gunstig for deg som lånekunde. Dette fører ofte til at du får tilbud om bedre lånerente. Du velger selv det tilbudet som er gunstig for deg.

Et godt tips: Hvis du har ektefelle eller samboer som kan være medsøker på lånet, er det som regel en fordel for søknaden din og kan resultere i tilbud om en lavere rente.

Laanekalkulator.no gir deg oversikt over total kostnad på lånet, renter og gebyr, effektiv rente, samt nedbetalingsplan. Vi kan vise for både annuitetslån og serielån.

Laanekalkulator.no gir deg oversikt over total kostnad på lånet, renter og gebyr, effektiv rente, samt nedbetalingsplan. Vi kan vise for både annuitetslån og serielån.